košík 0 položek 0,- Kč bez DPH

Hlavní kategorie
Světelné zdroje - žárovky Bodová světla - vestavná Transformátory Zářivková svítidla LED a Designová svítidla Svorky Dýhy Průmyslová lepidla disperzní lepidla Tmely a montážní pěny Stahovací pásky

Čalounická kontaktní lepidla Spray-Kon SOFA a Spray-Kon Moto

calounicka-kontaktni-lepidla-spray-kon-sofa-a-spray-kon-moto

Představujeme Vám nové přírůstky do rodiny kontaktních lepidel ve spreji značky Spray-Kon. Lepidla SOFA a Moto jsou vyvinutá pro lepení v čalounickém průmyslu, jak i obdobných oborech.

Výhody čalounických lepidel:

Kontaktní lepidla SOFA a Moto vykazují vynikající vlastnosti při spojování (lepení) většiny čalounických materiálů jako např.: textilií, molitanu, kůže, plsti, kobercových a podlahových krytin a spousty dalších materiálu, které můžeme slepit dohromady nebo nalepit na dřevo, kovy, laminát, sklo, gumu a většinu tvrzených plastů.

  • Obdobná práce jako s lepidly Spray-Kon B707 nebo STA-PUT,
  • čistá práce, jednoduchá aplikace,
  • úspora času - během pár minut máme hotový spoj,
  • velmi dobré vlastnosti spoje,
  • ekonomičnost - tenká vrstva lepidla.

Nevýhody:

  • Lepidla nejsou vhodná pro spojování měkčeného PVC.

Rozdíly:
Čalounické kontaktní lepidlo Moto odolává teplotám do 90 ᵒC a hlavní využití nalézá při výrobě a opravách interiéru automobilu, karavanů, lodí a jiných dopravních prostředků. Oproti tomu čalounické kontaktní lepidlo SOFA má tepelnou odolnost do 50 ᵒC a je vhodné hlavně pro interiérové použití.

Použití: nábytkařská výroba interiérového nábytku, čalounické práce, slepování molitanů, výroba matrací, lepení podlahových krytin 

Ukázka lepení a další užitečné informace naleznete v kategorii kontaktních lepidel.


Napište nám

Nevíte si s něčím rady, nebo se chcete na něco zeptat, neváhejte, rádi Vám pomůžeme.





Informace o zpracování osobních údajů